Gysels
Djoels brengt warden oom tot leven in kleurrijk graffiti-kunstwerk 🌈

In Hooglede is er een nieuw, opvallend kunstwerk te bewonderen – een kleurrijke graffiti-muur van de kunstenares Djoels, ter ere van Edward Vermeulen, beter bekend als Warden Oom. Deze geliefde schrijver heeft de harten van velen veroverd, en nu straalt hij op een muur, gevangen in een kunstwerk dat zijn herinnering levend houdt.

🎨 De kracht van kleur – stap voor stap

Om deze muurschildering tot leven te brengen, koos Djoels voor enkele van onze topproducten. Ze startte met twee stevige lagen Pegaprim Exterior als basis. Deze primer zorgt niet alleen voor een perfecte hechting, maar beschermt de muur ook tegen weer en wind.

Daarna kwam Paracem Universal in actie. Deze laag biedt een rijke, egale afwerking die het kunstwerk een levendige boost geeft. De kers op de taart? De eigen Djoels graffiti die de muurschildering tot leven brengt.

🎨 Zelf iets creëren?

Dit project laat perfect zien hoe je met de juiste producten prachtige, duurzame resultaten kunt bereiken. Als je geïnspireerd bent geraakt en zelf aan de slag wilt, ontdek dan de producten die deze kunst mogelijk maakte in één van onze winkels.